top of page
Hemkodat-bakgrund.png

Teknikkurser

Under skolterminerna erbjuder vi roliga och utvecklande kurser för barn och unga som vill utforska Roblox Studios värld och träffa nya kompisar. En fritidsaktivitet för alla, oavsett kön och tidigare kunskap!

Skapa spel i Roblox.jpg
Bli Mästare.png

Roblox som fritidsaktivitet

Under kurserna kommer vi lära ut hur man bygger egna spelvärldar, skapa och utveckla unika Roblox-stilar samt introducera programmering. Dessutom kommer deltagarna få möjlighet att träffa personer med samma intresse. 


Alla ska vara med

Vi är medvetna om att det finns ett stort tomrum i kompetens inom teknik hos barn och unga. Genom att tillgängliggöra teknikkurser för barn finns möjlighet att utveckla deras intresse för programmering och kodning. Vi vill att barn från alla socioekonomiska bakgrunder samt kön ska ha samma möjlighet att bli delaktiga i den tekniska världens utveckling. 


Teknik ska vara kul

Teknik är kul och viktigt! Genom att lära sig grunderna i Roblox Studios och tillsammans skapa spel med andra deltagare tror vi att fler unga får en positiv bild av den tekniska världen. Ju roligare teknik blir, desto fler kommer att söka sig till branschen.

Våra aktiviteter

Workshop_robot_3.jpg
Från 9 år

Koda ett datorspel i programmet Scratch.

Skapa ett datorspel

Workshop_robot_3.jpg
Från 9 år

Skapa och designa ett eget Robloxspel.

Skapa ett Robloxspel

bakgrundsmænster.png

Låt oss samarbeta!

​Är ni intresserade av att engagera er för att få fler barn och unga intresserad av teknik och digitalt skapande? Tveka inte att höra av er!

bottom of page