top of page
Hemkodat-bakgrund.png

Företagscamp

Vill ni vara med och skapa teknikdagar som på ett inkluderande och roligt sätt introducerar teknik för barn och unga?

Skapa spel i Roblox.jpg
Bli Mästare.png

Teknikdagar hos er

Under några dagar på ert företag kan vi erbjuda roliga teknikaktiviteter för barn. Vi kommer lära ut grunderna i Roblox Studios, prova på kodning och uppleva miljön på ett teknikföretag. Dagarna består av kurser varvat med praktiska uppgifter hos er där deltagarna får bli inspirerade av ert företag.


Personalförmån

Ett företagscamp hos er kommer med många fördelar. Ni erbjuder inte bara era medarbetare en värdefull förmån genom att vi tar hand om deras barn, utan ni skapar också en unik plattform för er att visa upp företaget, samtidigt som ni inspirerar barn och väcker deras intresse för teknik. 

 

Vem får vara med?

Lägret riktar sig i första hand till era anställdas barn, men det finns även möjlighet för era partners och kunder att delta i aktiviteten. Det går enkelt att skräddarsy efter era behov och önskemål. Vi tror att aktiviteter på arbetsplatsen bidrar till en stärkt intern sammanhållning, ett bra externt samarbete samt gör er till en attraktiv arbetsgivare på marknaden.

Våra aktiviteter

Workshop_robot_3.jpg
Från 9 år

Koda ett datorspel i programmet Scratch.

Skapa ett datorspel

Workshop_robot_3.jpg
Från 9 år

Skapa och designa ett eget Robloxspel.

Skapa ett Robloxspel

bakgrundsmænster.png

Låt oss samarbeta!

​Är ni intresserade av att engagera er för att få fler barn och unga intresserad av teknik och digitalt skapande? Tveka inte att höra av er!

bottom of page