top of page
Hemkodat-bakgrund.png

Teknikläger

Vi erbjuder teknikläger som syftar till att på ett roligt och engagerat sätt introducera teknik och digitalt skapande för barn och unga.

Skapa spel i Roblox.jpg
Bli Mästare.png

Ett maxat lov

Under några dagar av skolloven kommer barn och unga ha möjlighet att lära sig om programmering, kreativt skapande och den digitala världen, där slutmålet är ett färdigt spel. Tillsammans med våra ungdomsledare kan vi garantera en rolig och minnesvärd lovaktivitet!


Ett läger för alla 

Hemkodats teknikläger riktar sig till barn och unga, oavsett kön eller bakgrund. Vår ambition är att på ett roligt och inkluderande sätt introducera teknikens värld och visa hur kul det är med digitalisering. Med hjälp av teknikläget hoppas vi kunna bidra till att fler unga, speciellt tjejer, kommer vilja söka sig till teknikbranschen.   


Aktiviteter 

Under lägrets gång kommer vi att erbjuda diverse aktiviteter. Vi kommer lära oss att programmera datorspel, åka på spännande studiebesök samt skapa en trygg och stark gemenskap. Det kommer finnas många roliga utmaningar för deltagarna där de får lära sig om teknik samtidigt som de får samarbeta och träffa nya kompisar.

Våra aktiviteter

Workshop_robot_3.jpg
Från 9 år

Koda ett datorspel i programmet Scratch.

Skapa ett datorspel

Workshop_robot_3.jpg
Från 9 år

Skapa och designa ett eget Robloxspel.

Skapa ett Robloxspel

bakgrundsmænster.png

Låt oss samarbeta!

​Är ni intresserade av att engagera er för att få fler barn och unga intresserad av teknik och digitalt skapande? Tveka inte att höra av er!

bottom of page