Jobba med oss

Dela med dig av din kunskap

Vi letar efter dig som pluggar på gymnasiet, gillar barn och har en passion för musik och instrument.

Team_7.jpg
är du Vår nya pedagog?

Gillar du barn och brinner du för musik? Vill du vara med och utbilda framtidens musikstjärnor? Ta då chansen att söka jobb som pedagog på Hemkodats nya musiksatsning!

Om arbetet

Arbetet går ut på att lära barn spela ett instrument under eftermiddagar och lov. Vi försöker vara flexibla med arbetstider så du kan själv påverka hur mycket du arbetar. 

I din ansökan skriver du vilka instrument du kan och vi sätter dig på den lektion som matchar dina kunskaper.  Du planerar själv vad ni ska göra på lektionen men om du behöver stöd, speciellt i början, har vi färdigt pedagogiskt material. Det viktigaste är att lektionen inte känns som en skola, utan snarare som en rolig fritidsaktivitet som barnen kan se fram emot. 

 

Om dig

För att att trivas i arbetet som pedagog behöver du tycka om barn, gilla musik och vara båda social och pedagogisk. Det viktigaste är att du kan förmedla vidare din kunskap på ett bra sätt. För de flesta är Hemkodat deras första steg in i arbetslivet och du behöver därför inte ha någon tidigare arbetslivserfarenhet. Du behöver dock läsa på gymnasiet och kunna undervisa i minst ett instrument.

Om Hemkodat

Hemkodat är en ungdomsdriven organisation som anställer unga för att lära yngre olika typer av kreativt skapande. Vi undervisar i flera olika typer av skapande, allt från musik till film till spelskapande och programmering, allt för att få fler att se glädjen av att skapa. Nu håller vi på att starta inom musik för att alla barn ska ha möjlighet att spela musik.

Villkor

Yrkesbenämning: pedagog

Anställningsform: timanställning

Lön: enligt lönemall 

Arbetsort: förflyttande

Kontaktperson

Tilda Kharraziha

Projektassistent

tilda@hemkodat.se

something3-01.png

Är du redo att joina vårt team?