Jobba med oss

Dela med dig av din kunskap

Vi letar efter dig som pluggar på gymnasiet, gillar barn och har en passion för teknik och kodning.

Team_11.jpg
är du hemkodats nya pedagog?

Gillar du barn och har ett intresse för teknik och programmering? Vill du vara med och utbilda framtidens programmerare? Ta då chansen att söka jobb som pedagog hos Hemkodat!

Om arbetet

Vi söker dig som vill utbilda barn och unga, från 7 år, inom teknik, programmering och digitalt skapande under skolloven. Det handlar till exempel om att visa hur en robot byggs ihop, hur en kodar i Scratch och hur en animerar en film med lego. 

Samtidigt ska du framstå som en god förebild, visa hur kul och kreativt kodning och digitalt skapande kan vara och visa att alla kan syssla med det. 

I rollen som pedagog ​arbetar du i de flesta fall med en annan pedagog där ni tillsammans har ansvaret för att planera, bedriva och avsluta aktiviteterna. Det viktiga är att våra aktiviteter inte känns som en skola, utan snarare som en rolig fritidsaktivitet som barnen kan se fram emot. Det skapar nämligen ett mer genuint intresse för programmering och digitalt skapande.

 

Om dig

För att att trivas i arbetet som pedagog behöver du tycka om barn, teknik och programmering och vara båda social och pedagogisk.

För de flesta är Hemkodat deras första steg in i arbetslivet och du behöver därför inte ha någon tidigare arbetslivserfarenhet. Du behöver dock läsa på gymnasiet och vi ser gärna att du har erfarenhet med barn och kan ett programspråk. Det viktigaste är dock att du är pedagogisk och kan förmedla din kunskap på ett bra sätt. 

Om Hemkodat

Hemkodat är en ungdomsdriven organisation med syftet att väcka lusten för programmering och digitalt skapande hos barn och unga, utveckla deras skaparförmåga, och ge dem drivkraften att vilja fortsätta utvecklas. Därför anställer vi bara ungdomar, delvis för att det ska bli roligare för deltagarna men också för att det blir roligare för dig som pedagog att jobba med någon annan jämnårig.

Villkor

Yrkesbenämning: pedagog

Anställningsform: timanställning

Lön: enligt lönemall 

Arbetsort: förflyttande

Kontaktperson

Tilda Kharraziha

Koordinator

tilda@hemkodat.se

something3-01.png

Är du redo att joina vårt team?