top of page
Hemkodat-bakgrund.png

Vanliga frågor

Vilka är ledarna?

Ledarna på Hemkodats aktiviteter är i åldrarna från gymnasiet, till universitetet eller folkhögskolan. De behöver inte ha tidigare erfarenheter av att jobba med unga, men vid rekrytering kollar vi noga på om de är lämpliga för jobbet. Vid eventuell anställning får alla ledare en utbildning i pedagogik, riktlinjer och hur de håller i roliga och lärorika aktiviteter. Alla ledare, gamla som nya, får även en utbildning inför varje terminsstart. Administrationen, som gör ledarnas jobbschema, kommer alltid att para ihop ledare som passar bra ihop.

Vad kostar aktiviteten?

Så fort vi har ett bestämt pris kommer det meddelas, om vi inte har skrivit ut något pris beror det på att det inte är fastställt ännu. Priset på aktiviteterna är olika för olika platser beroende på vad vi betalar i hyra.

Vilka åldrar är deltagarna?

Våra aktiviteter är riktade mot unga mellan 9-13. Anledningen till att spannet inte är bredare är att vid stor åldersskillnad kommer även förkunskaperna skilja sig. Det ska inte kännas för svårt eller alldeles för enkelt för någon i gruppen. 

bottom of page