top of page

Lovaktiviteter

tillbaka

Scratch kurs för barn på en Kulturskola

Är du på jakt efter roliga lovaktiviteter?

Under loven arrangerar vi en mängd olika aktiviteter runt om i Sverige. Vi erbjuder allt från spelskapande i Roblox Studios, till att bygga robotar och skapa kortfilmer. Under aktiviteterna har du möjlighet att lära känna massa nya kompisar som precis som du älskar teknik! 

 

Har du aldrig spelat Roblox eller programmerat innan? Det gör inget! Vi börjar alltid våra aktiviteter från noll och våra ledare är med dig hela vägen in i mål. Det viktigaste är inte att göra rätt, utan att testa och ha roligt med tekniken! Klicka dig vidare för att hitta en aktivitet nära dig!

Orange animerad robot

Kommande evenemang

Skapa ditt egna Robloxspel - Kristianstads stadsbibliotek

#Sommarlov

Kristianstads stadsbibliotek

Skapa ditt egna Robloxspel

22 juli, 13.00-15.00

22 JUL
Skapa ditt egna Robloxspel - Degeberga bibliotek

#Sommarlov

Degeberga bibliotek

Skapa ditt egna Robloxspel

25 juli, 10.00-12.00

25 JUL
Skapa ditt egna Robloxspel - Önnestads bibliotek

#Sommarlov

Önnestads bibliotek

Skapa ditt egna Robloxspel

25 juli, 14.00-16.00

25 JUL

Vanliga frågor

Här nedan hittar du svar på många av de vanligaste frågorna vi får! Är din fråga inte besvarad, tveka inte att höra av er till oss.

  • När du kommer dit aktiviteten hålls finns våra duktiga ledare på plats och hjälper dig. Våra aktiviteter är oftast föräldrafria för allas trivsel. Under aktiviteten anpassar ledarna nivån utefter deltagarna och har du svårt att följa med så finns alltid hjälp att få!

  • Våra aktiviteter är anpassade utefter åldersgränsen. Är du yngre än åldern som är satt, så är förkunskap något viktigare. Ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni är osäkra, så avgör vi tillsammans om det är möjligt.

  • Många av våra aktiviteter, såsom lovaktiviteter, är ofta gratis då de görs i samarbete med andra. Däremot kostar oftast våra terminsaktiviteter, såsom vår Roblox-kurs, men priset varierar.

  • På våra lovaktiviteter behöver man sällan ha med egen utrustning, då ni lånar dator från oss. Enbart vid enstaka fall behöver man ha med egen dator, är det fallet kommer ni få information om detta. 

    På våra Roblox-kurser tar ni med egen dator eller ber om att få hyra av oss. Vid digitala kurser behöver ni ha egen dator. 

bottom of page