top of page

Våra aktiviteter

Kalender

Klicka vidare för att se vilka teknikaktiviteter som är tillgängliga nära dig!

Robloxkurser

Deltagarna får lära sig att bemästra Roblox Studios och skapa helt egna spel.

Lovaktiviteter

Under loven erbjuder vi diverse teknikaktiviteter där du lär dig att koda och skapa digitalt.

Upptäck tekniken! 

Vill du bli mästare på Roblox, lära dig grunderna i programmering och träffa nya kompisar? Vi har något för alla!

Ledare för roliga teknik aktiviteter för barn

Vad ger en teknikaktivitet?

Utveckla nyckelfärdigheter tillsammans. Under aktiviteterna lär du dig digitalt skapande, logiskt tänkande och teamwork!

 

Skaffa nya kompisar genom att umgås med barn och unga som delar ditt intresse, har du möjlighet att skaffa massa nya vänner!


Bli Roblox-proffs! Lär dig skapa egna spel som du kan dela med dina vänner och spela tillsammans.

Blå animerad robot
Två kvinnliga ledare från Hemkodat

Våra ledare

Våra ledare är till för er! Ledarna som arbetar med aktiviteterna är otroliga ungdomar som älskar teknik, precis som du. Tillsammans med dem kommer ni få roliga och utvecklande aktiviteter. De är med dig hela vägen och ser till att du kommer i mål! 


Av unga för unga är ett av våra motton. Alla som jobbar inom Hemkodat är unga vuxna och i stort sett alla ledare går på gymnasiet. Vi tror att en mindre åldersskillnad mellan ledare och deltagare gör att de är mer relaterbara och lättare att prata med. Vilket är viktigt för att ha kul och lära sig teknik!

Ledare hjälper barn skapa spel i Roblox

Varför delta?

Vår vision är att alla barn, oavsett förutsättningar, ska få upptäcka teknikens möjligheter. Vi vet att teknik kan kännas svårt och krångligt ibland, men tillsammans med våra otroliga ledare hjälper vi dig att utvecklas utifrån dina förutsättningar. På våra aktiviteter får du lära dig allt du behöver veta för att bli ett riktigt Roblox-proffs! Det viktiga för oss är att du som deltagare ska ha roligt och få upp ögonen för teknikens fantastiska värld. 


Vi har inga krav på någon förkunskap! Tillsammans med våra fantastiska ledare kommer du lära dig allt du behöver kunna. Dessutom har du möjlighet att lära känna barn och unga som delar ditt intresse!

bottom of page